Winkel Sfeer Impressie

Kleen Edelmetalen
Voorstraat 23
2225 EK Katwijk aan Zee

+31 71 88 957 22
+31 653 785 106
info@kleenedelmetalen.nl

OPENINGSTIJDEN : DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 10.00 UUR – 17.00 UUR
OP MAANDAG OF IN DE AVONDUREN EVENTUEEL OP AFSPRAAK


Kleen Edelmetalen

Kleen Edelmetalen is sinds 2012 een begrip in de Randstad op het gebied van horloges en sieraden in het hogere segment. U kunt bij ons terecht voor zowel inkoop als verkoop van uw horloges, sieraden en goud en zilver.

Horloges

U kunt bij Kleen Edelmetalen terecht voor niet alleen verkoop, maar ook inkoop en onderhoud van merkhorloges. Ons zeer luxe assortiment horloges bestaat uit topmerken als Rolex, Cartier, Breitling, IWC, Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega en Chopard. Deze zijn verkrijgbaar uit eigen voorraad met wel vijf jaar garantie.

Wij doen ook aan consignatieverkoop van kostbare horloges, waarin wij zelf niet investeren. Hierbij maken wij uw uw horloge verkoopklaar, verzorgen de fotografie en geven garantie over uw verkochte horloge. Zo weet u zeker dat u uw merkhorloge verkoopt aan een betrouwbare partij met professioneel kennis van zaken.

Het inruilen van sieraden, munten of ander goud of zilver voor een merkhorloge is bij Kleen Edelmetalen ook een optie. Kijk op onze website voor de prijzen en mogelijkheden. Voor onze luxe artikelen is een verzekerde verzending via FedEx of DHL Express natuurlijk altijd mogelijk.

Gebruikte sieraden

Ook op het gebied van gebruikte gouden sieraden heeft Kleen Edelmetalen een groot assortiment in voorraad. Wij bieden het mooiere en zwaardere goud dat u bij veel reguliere juweliers niet meer vindt, zoals echte gouden ringen, kettingen en armbanden.

Inkoop van goud

Kleen Edelmetalen koopt goud en zilver van particuliere aanbieders in tegen aantrekkelijke prijzen. Sieraden bijvoorbeeld, maar ook goud- en zilverbaren, munten, tafelzilver en merkhorloges. Met de sterk gestegen goedkoers de laatste jaren is dit uw kans om uw goud voor een uitstekende prijs te verkopen.

Taxatie en onderhoud

Wilt u uw horloge of sieraad verkopen? Dan wilt u natuurlijk met een betrouwbare partij in zee gaan. Kleen Edelmetalen zorgt voor een deskundige taxatie van uw artikelen waarbij de weegschaal altijd in zicht is, met als resultaat een actuele en eerlijke verkoopprijs. Dit doen wij ook voor items uit bijvoorbeeld erfenissen en boedels, waarvan u de waarde zelf niet in kan schatten. Zo weet u zeker of een verkoop de juiste keuze is.

Bezoek Kleen Edelmetalen

Kleen Edelmetalen is een betrouwbaar familiebedrijf met een prachtig winkelpand midden in het winkelhart van Katwijk aan zee.

U kunt uw auto altijd probleemloos parkeren in de parkeergarage aan de boulevard onder de duinen. Parkeer uw auto in de vakken waar u de cijfers 5 of 6 op de wanden ziet staan. Neem dan bij uitgang Voorstraat de trap naar boven. Vervolgens gaat u bij Hotel Noordzee de Voorstraat in. Na 100 meter vind u onze winkel aan uw rechterzijde.

U bent van harte welkom in onze zaak. Informeer en bel ons voor een afspraak. De koffie staat klaar!