Uw goud verkopen Bekijk onze goudprijzen

Bekijk onze goudprijzen

Bekijk onze goudprijzen

Bij Kleen kunt u op een eerlijke manier uw goud verkopen. Met een uitgebreide uitleg en een vers kopje koffie nemen we uw goud onder de loep. U krijgt altijd een transparante taxatie omdat de weegschaal bij ons in het zicht staat en al onze goudprijzen openbaar zijn.

Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wat kunt u bij Kleen verwachten?

Andere goudinkopers adverteren alleen met de prijzen voor 24 karaat goud en geven u vervolgens minder geld voor uw 18 karaat goud. Dit komt omdat zij door meerdere vestigingen en personeelskosten een hoger kostenplaatje hebben.

Bij Kleen is dat niet het geval. U kunt vooraf precies zien wat u ook voor lager karaats goud als verkoopprijs kunt verwachten en omdat we een klein bedrijf bieden wij u een hogere prijs.

De beste prijzen voor uw goud

Voor sieraden in een fraaie conditie beiden we u zelfs 15% extra op de huidige goudkoersprijs. En wanneer u uw goud voor sieraden of horloges in ons assortiment inruilt, garanderen wij u nog hogere prijzen.

Wilt u zeker weten dat onze taxateur beschikbaar is om uw goud te beoordelen? Maak dan een afspraak in onze winkel. Als u niet in staat bent om naar onze winkel te komen, dan komen we naar u voor een taxatie bij u thuis.

Wij nemen alle tijd voor u en onze taxaties zijn altijd vrijblijvend.

Maak een afspraak