Goudinkoop prijzen Maak een afspraak

Realtime goud en zilverprijzen :  24 / 04 / 2024

baargoud 999,9 : € 65,05 per gram
goud – 22 krt : € 56,09 per gram
goud – 18 krt : € 45,66 per gram
goud – 14 krt : € 35,19 per gram
zilver fijn : € 764,80 p/kg
zilveren gulden : € 3,32 per stuk
zilveren rijksdaalder : € 7,55 per stuk
zilveren tientje (25 gram) : € 12,67 per stuk
gouden tientje : € 385,60 per stuk
gouden dukaat : € 214,50 per stuk
gouden maple leaf : € 1.868,06 per stuk
gouden kruggerrand : € 1.868,06 per stuk

Bij aanbod van veel grammen en/of aantallen kunnen prijzen naar boven worden afgerond.
Wij kopen ook muntverzamelingen, doen ook taxaties bij erfenissen, en kopen merkhorloges met bijbehorend certificaat.
Bovenstaande prijzen zijn indicatief en onderhevig aan prijsschommelingen.




 

Goudprijs

Bij Kleen kunt u altijd de actuele goudprijs op de website vinden. In onderstaande tabel kunt u de goudprijs per gram vinden. We noteren altijd de realtime goud en zilverprijzen, dus u heeft altijd de prijs van goud per gram van vandaag.

De goudkoers varieert van dag tot dag. Daarom willen we u altijd de meest actuele prijs tonen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan graag meer over de goudprijzen.

 

Goudprijs grafiek

Om u zo goed mogelijk inzicht te geven in de goudprijs, kunt u onderstaande grafiek bekijken. Zo ziet u de goudprijs per gram duidelijk in een grafiek. Bij Kleen garanderen we altijd de hoogste prijs voor uw goud. Heeft u goud dat u wilt verkopen? Lees hier meer over hoe u uw goud kunt verkopen bij Kleen Edelmetalen.

 

Hoe wordt de goudprijs bepaald?

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de goudkoers. Ten eerste wordt de prijs bepaald door vraag en aanbod. Naarmate er meer vraag is, zal de goudprijs ook hoger zijn. Ook de economische situatie en de koers van de dollar zijn van invloed. Goud wordt gezien als een stabiele factor, waar munteenheden nogal eens willen schommelen in waarde.

 

Goudkoers

Er zijn verschillende goudkoersen waar de waarde van goud te bekijken is. Bij Kleen Edelmetalen maken we gebruik van de Kitco goudkoers. Deze kunt u altijd op onze website bekijken, zodat u altijd de actuele goudprijs kunt inzien.